Une période d'entretien est prévue le mardi 23 avril 2024, de 9 h à 12 h (HE). Pendant cette période, le site Web publications.gc.ca pourrait subir des interruptions.
Development of high levels of histamine in Atlantic herring (Clupea harengus harengus) and Gaspereau (Alosa pseudoharengus) : an examination of the effect of temperature and bacterial contamination on... : Fs97-6/1564E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.578518&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Fisheries and Oceans. |
---|---|
Titre | Development of high levels of histamine in Atlantic herring (Clupea harengus harengus) and Gaspereau (Alosa pseudoharengus) : an examination of the effect of temperature and bacterial contamination on histamine accumulation in good quality fillets / by M.W. Gilgan. |
Titre de la série | Canadian technical report of fisheries and aquatic sciences1488-5379No. 1564 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | On t.p.: Fisheries Inspection Branch, Halifax, Nova Scotia. The catalogue number and ISSN for the print edition appear in the PDF version. (Résumé en français) |
Information sur la publication | Halifax - Nova Scotia : Fisheries and Oceans Canada 1987. |
Description | 21p.figs., references, tables |
ISSN | 1488-5379 |
Numéro de catalogue |
|