A study of the use of cod, cod by-products and crustacean by-products for surimi and surimi-based products : part I - raw material assessment / by D.D. Chalmers.  : Fs97-14/177-1986-1E-PDF

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.581213&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Fisheries and Oceans.
Titre A study of the use of cod, cod by-products and crustacean by-products for surimi and surimi-based products : part I - raw material assessment / by D.D. Chalmers.
Titre de la série Canadian industry report of fisheries and aquatic sciencesNo. 177-1
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) File reproduced from original print. On t. p.: Fisheries Development Branch, Newfoundland Region, St. John's, Newfoundland. The catalogue number and ISSN for the print edition appear in the PDF version.
(Résumé en français.)
Information sur la publication St. John's - Newfoundland and Labrador : Fisheries and Oceans Canada 1986.
Description 58p.figs., references, tables
Numéro de catalogue
  • Fs97-14/177-1986-1E-PDF
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :