Poultry and egg statistics . : CS23-015E-PDF

Presents data on the turkey, chicken, stewing hen and egg industries. The topics covered in this study include production and value, disposition, stocks, prices and the per capita consumption disappearance of poultry meat and eggs.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.504928&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Statistics Canada.
Titre Poultry and egg statistics .
Type de publication Série
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Note(s) Issued also in French under title: Statistiques de volaille et oeufs.
This product has been discontinued as of August 2012. The latest issue of this publication was: April to June 2012. Data tables are available through CANSIM (free); 003-0018 to 003-0024 at http://www5.statcan.gc.ca/cansim/home-accueil?lang=eng&p2=50 and in the Summary tables section (free).
Vol. 1, no. 2-no. 4 not published.
Issued by Agriculture Division, Livestock Section.
Information sur la publication [Ottawa] : Statistics Canada, 2005-2012.
Chronologie Began with Vol. 1, No. 1, 2004, ceased with Vol. 9, no. 2, 2012.
Périodicité Quarterly
ISSN 1710-3525
Numéro de catalogue
  • CS23-015E-PDF
Numéros
Cliquez ici pour agrandir le tout
2012 Cliquer pour agrandir
2011 Cliquer pour agrandir
2010 Cliquer pour agrandir
2009 Cliquer pour agrandir
2008 Cliquer pour agrandir
2007 Cliquer pour agrandir
2006 Cliquer pour agrandir
2005 Cliquer pour agrandir
2004 Cliquer pour agrandir
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :