Food Safety Enhancement Program manual .  : A104-139/2014E-PDF

"The objective of the Food Safety Enhancement Program (FSEP) of the Canadian Food Inspection Agency (CFIA) is to specify minimum requirements for an effective food safety management system. FSEP provides a mechanism for operators of establishments to demonstrate their ability to control food safety hazards in order to ensure that food is safe for the consumer. In addition, it enhances the establishment’s ability to achieve and maintain compliance with the relevant regulatory requirements"--Introd., p. 1.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.851907&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency.
Titre Food Safety Enhancement Program manual .
Variante du titre FESP manual
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Cover title.
"2014-07-01".
"List of modifications" - p. iii.
Issued also in French under title: Manuel du programme d'amélioration de la salubrité des aliments
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency, 2014.
Description viii, 78 p.
Numéro de catalogue
  • A104-139/2014E-PDF
Descripteurs Food safety
Handbooks
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :