The use of dietary intake data in dietary exposure assessments within Health Canada : current practices, challenges and perspectives / prepared by: Dietary Intake Working Group. : H129-93/2018E-PDF

"Food is recognized as an important pathway for biological, chemical and physical hazards to human health; thus, dietary intake data are required for a wide range of risk/safety assessment activities conducted throughout Health Canada. The Task Force on Scientific Risk Assessment’s Dietary Intake Project was initiated to summarize intradepartmental use of dietary intake data in exposure assessments and to provide suggestions for best practices"--Summary, p. 1.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.859562&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Health Canada.
Titre The use of dietary intake data in dietary exposure assessments within Health Canada : current practices, challenges and perspectives / prepared by: Dietary Intake Working Group.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: L’utilisation des données sur l’apport alimentaire dans les évaluations d’exposition alimentaire au sein de Santé Canada : pratiques actuelles, défis et perspectives.
Cover title.
Issued also in HTML format.
Includes bibliographical references.
Information sur la publication [Ottawa] : Health Canada, 2018.
Description iv, 27 p.
ISBN 9780660273822
Numéro de catalogue
  • H129-93/2018E-PDF
Numéro de catalogue du ministère Pub.: 180214
Descripteurs Nutrition
Research
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :