Food quality specifications - food purchased by federal government departments. Shortenings, fats and oils. : D2-531/25-2018E-PDF

Specifications used by federal government departments purchasing shortenings, fats and oils for their departmental food requirements.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.871057&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of National Defence.
Titre Food quality specifications - food purchased by federal government departments. Shortenings, fats and oils.
Variante du titre Shortenings, fats and oils
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Cover title.
"A-85-269-002/FP-Z01."
"FQS-25 – Shortenings, fats and oils."
Issued by: Department of National Defence.
Issued also in French under title: Spécifications sur la qualité des aliments - aliments achetés par les ministères fédéraux. Graisses alimentaires et les huiles.
Includes hyperlink references.
Information sur la publication [Ottawa] : Government of Canada = Gouvernement du Canada, April 1, 2018.
Description 1 online resource (11 unnumbered pages)
Numéro de catalogue
  • D2-531/25-2018E-PDF
Descripteurs Food
Edible oils and fats
Government policy
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :