Évaluation de la salubrité des aliments : le système d'intervention d'urgence dans le domaine de la salubrité des aliments de l'Agence canadienne d'inspection des aliments : rapport d'évaluation de la...: H21-157/1999F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.640468&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Santé Canada.
Title Évaluation de la salubrité des aliments : le système d'intervention d'urgence dans le domaine de la salubrité des aliments de l'Agence canadienne d'inspection des aliments : rapport d'évaluation de la salubrité des aliments présenté au ministre de la Santé
Variant title Évaluation du système d’intervention d’urgence dans le domaine de la salubrité des aliments
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Other formats Paper-[French]
Publishing information Ottawa - Ontario : Santé Canada Mars 1999.
Description 32p.figures
Catalogue number
  • H21-157/1999F-PDF
Subject terms Évaluation du rendement
Sécurité alimentaire
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: