Beef-- how to choose and cook it . : A63-1/12-1940E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.804679&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. |
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Titre | Beef-- how to choose and cook it . |
Variante du titre | Order beef by grade, look for the brand mark |
Titre de la série | Household bulletin ; 12 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Édition précédente | Beef, how to choose and cook it / |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "Publication 547, Issued January, 1940, Reprint". On cover: Marketing Service. Issued also in French under title: Le boeuf-- choix et cuisson. Historical publication digitized by Agriculture and Agri-Food Canada. |
Information sur la publication | Ottawa : Dominion of Canada, Department of Agriculture, 1940. |
Description | 27 p. : col. ill. |
Numéro de catalogue |
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Numéro de catalogue du ministère | Publication 547 |
Descripteurs | Cooking Meat |