Beef, how to choose and cook it / F.G. Semple. : A63-1/12-1937E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.903809&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture, issuing body. |
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Titre | Beef, how to choose and cook it / F.G. Semple. |
Titre de la série | Household bulletin ; 12 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Édition ultérieure | Beef-- how to choose and cook it |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "Publication 547, Issued March 1937." Digitized edition from print [provided by Agriculture and Agri-Food Canada]. Issued also in French under title: Le boeuf, choix et cuisson. "Reprint bulletin 135." Includes an index (pages 51-52). |
Information sur la publication | Ottawa : Field Services, Live Stock Branch, Department of Agriculture, March 1937. |
Auteur / Contributeur | Semple, F. G., author. |
Description | 1 online resource (52 pages) : illustrations. |
Numéro de catalogue |
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Descripteurs | Cooking (Beef) |