Milk, the food of foods / by Laura C. Pepper. : A63-1/19-1938E-PDF
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publications.gc.ca/pub?id=9.804803&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. |
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Titre | Milk, the food of foods / by Laura C. Pepper. |
Titre de la série | Household bulletin ; 19 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "Publication 635, Issued December 1938, First printing" On cover: Marketing Service, Dairy Products Division. Historical publication digitized by Agriculture and Agri-Food Canada. Issued also in French under title: Le lait, l'aliment par excellence. |
Information sur la publication | Ottawa : Dominion of Canada, Department of Agriculture, 1938. |
Auteur / Contributeur | Pepper, Laura C. |
Description | 22, [1] p. |
Numéro de catalogue |
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Numéro de catalogue du ministère | Publication 635 |
Descripteurs | Cooking Milk |